Bruno Demaille: „Datoria unui părinte este să fie exemplar”. Despre comunicarea cu copiii, la vârsta adolescenţei.

„Un lucru e clar: să fii părinte de adolescent nu e treabă simplă. Ochi daţi peste cap, uşa de la cameră mereu închisă, nu mai ai idee clară dacă stai de vorbă cu un copil sau cu un adult. Adolescenţa este o perioadă de tranziţie, de schimbări majore, însă şi una dintre cele mai vulnerabile perioade din viaţa unui om”.

Bruno Demaille, mediator, negociator şi lector la Fundaţia Calea Victoriei, a fost invitatul Ruxandrei Rusan, editor Make Life Magic, la podcastul Magic Life şi dacă vrei să asculţi toată discuţia o poţi face AICI

Bruno Demaille a pregătit un nou curs pentru adolescenţi care începe din 30 noiembrie la Fundaţia Calea Victoriei – Cum să-ţi dezvolţi încrederea în tine: curs pentru adolescenţi.