Descoperă-ţi puterea interioară prin VUCA² (Vulnerabilitate, Unicitate, Curaj, Autenticitate)

„Presupun că eşti un om care doreşte să contribuie la ADN-ul lumii prin unicitatea ta.

Din punctul meu de vedere, a fi Unic echivalează cu a-ţi îmbrăţişa Vulnerabilitatea, Autenticitatea şi Curajul.

Aceste calităţi VUCA² se împletesc pentru a te ajuta să faci faţă cu mai multă asertivitate provocărilor unei lumi care se confruntă cu factorii din modelul VUCA: Volatilitate, Incertitudine, Complexitate, Ambiguitate.

VUCA² este un remediu puternic pe care îl poţi folosi pentru a supravieţui şi prospera în era globalizării. Cu siguranţă, există multe aspecte pozitive pe care o arenă de afaceri globalizată ni le oferă. Cu toate acestea, liderii de pe scena secolului XXI se confruntă cu dileme şi pericole mai mari ca niciodată. Acestea necesită rezilienţa sporită şi mentalitatea flexibilă pe care le oferă VUCA².

În contextul în care Volatilitatea, Incertitudinea, Complexitatea şi Ambiguitatea au devenit cronice, „cultivarea” acestor perle interioare face diferenţa în modul în care ne adaptăm la un mediu schimbător cu viteza luminii.

Vulnerabilitatea, Unicitatea, Curajul şi Autenticitatea – pe care le-am reunit sub corolarul VUCA² ne ghidează spre accesarea puterii interioare, oferindu-ne totodată o oglindă către sinele nostru autentic.”

Cui i se adresează seminarul?

Tuturor celor care doresc o cale pentru a-şi:

• (Re) activa curajul;
  • Îmbunătăţi şi exprima creativitatea;
  • Reconecta cu Sinele Interior;
  • Creşte încrederea în sine;
  • Şlefui capacitatea de a fi un lider autentic.

Cu ce pleacă acasă participanţii?

• Un ghid practic ce contribuie la o stare de bine, stimulează inspiraţia, încurajează perspectiva de a manifesta vulnerabilitatea;
  • Stare de bine;
  • Curajul de a avea curaj şi a se manifesta autentic;
  • Deschidere spre nou / altceva;
  • Inspiraţie;
  • Încredere;
  • Un excelent exerciţiu de introspecţie.
  • Recunoştinţă.

Detalii facilitator:

Strateg al schimbării şi leadership coach, Gabriela Elena Blaga a colaborat îndeaproape cu oameni şi echipe din întreaga lume. Rolurile ei au inclus coordonarea unor proiecte globale SAP ERP şi proiecte de transformare digitală în mai multe ţări, precum: Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Rusia, Ucraina, Ungaria, Turcia, Republica Cehă, Elveţia, Malaezia şi România.

Aceste roluri i-au oferit Gabrielei o fereastră către vulnerabilităţile individuale şi organizaţionale.

Gabriela este, de asemenea, mentor în Professional Women’s Network România, colaborator la Pagina de Psihologie.

Fostă co-producătoare şi moderatoare a programului BiziLive TV Tell Me Your Story, este, de asemenea, un jurnalist talentat.

În martie 2021, Gabriela şi-a publicat, cu sprijinul Hoshin Media, prima carte prin care şi-a făcut cunoscută metoda unică de coaching:

VUCA² = Vulnerabilitate + Unicitate + Curaj + Autenticitate

În mai 2023, Gabriela a publicat o carte inedită Audrey Hepburn – Reach for your stars, având-o ca inspiraţie pe Audrey Hepburn, un fel de jurnal pe parcursul a 45 de zile sau 45 de săptămâni, în funcţie de intervalul de timp pe care cititorul şi-l alege pentru această călătorie de introspecţie.

Gabrielei îi plac tenisul, povestirile, călătoriile, florile şi să ajute oamenii să-şi descopere, sărbătorească şi să-şi împărtăşească darurile unice. Fostă co-producătoare şi moderatoare a emisiunii BiziLive TV, Tell Me Your Story, Gabriela este, de asemenea, o jurnalistă talentată. Gabriela este disponibilă pentru interviuri, discursuri captivante şi sesiuni de leadership coaching. Îi puteţi scrie la: [email protected]

Cumpără »