Nu este suficient să fim specializaţi într-un singur domeniu, orice informaţie în plus, dezvoltarea culturii generale şi a abilităţilor de comunicare ne fac mai atrăgători pentru cei din jur, mai interesanţi pentru angajatori şi mai siguri pe creativitatea şi inteligenţa noastră.
Dacă vrei să fii mai inspirat şi smart toamna asta, să afli mai multe despre lumea în care trăiesti şi diversele moduri în care ea poate fi interpretată şi exprimată, câştigă un loc la un CURS CREATIV & DE DEZVOLTARE PERSONALĂ de la Fundaţia Calea Victoriei!
În luna octombrie ai această şansă, dacă trimiţi pe [email protected] un ESEU INSPIRAT de maxim o jumătate de pagină (15-20 de rânduri) care să cuprindă numele cursului dorit şi motivaţia alegerii tale – la ce te va ajuta acel curs în evoluţia ta.
În acest fel, poţi să câştigi un loc la unul dintre cursurile noastre: branding, teatru, astronomie, istoria muzicii, poveştile Bucureştiului, tehnici NLP, dicţie şi vorbire în public, inteligenţă emoţională sau grafică, în limita locurilor disponibile.
Termenul limită pentru aplicaţii este 14 octombrie :)
Atelier de INTELIGENTA EMOTIONALA, din 14 Octombrie
ATELIER DE SCRIERE CREATIVA, din 14 Octombrie – locurile cu bursa au fost ocupate
Atelier de DEZVOLTARE PERSONALA PRIN TEATRU, din 17 Octombrie
Atelier de BRANDING PERSONAL, din 17 Octombrie
SECRETELE SUCCESULUI si arta de a fi fericit, din 18 Octombrie
ATELIER DE GRAFICA si de Gravura, din 19 Octombrie – locurile cu bursa au fost ocupate
ISTORIA MUZICII in 6 momente inedite, din 20 Octombrie
POVESTILE BUCURESTIULUI, din 21 Octombrie
COMUNICAREA eficienta si TEHNICILE NLP, in 22 Octombrie
ATELIER DE DICTIE si de vorbire, din 24 Octombrie
ATELIER DE ASTRONOMIE – Constelatii, nebuloase, galaxii, din 25 Octombrie
BUNELE MANIERE si eticheta in societate, din 26 Octombrie
Atelier de VORBIRE IN PUBLIC – Secretele unei prezentari de succes, din 29 Octombrie
***
Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă, care concepe cursuri şi evenimente în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi. Atelierele se desfăşoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă şi interactivă, care face posibilă învăţarea cu plăcere – fără restricţii, examene sau catedră. Activitatea fundaţiei a început în ianuarie 2008, printre lectorii şi colaborarii săi se numără personalităţi culturale marcante cum ar fi Neagu Djuvara, Georgeta Filitti, Vintilă Mihăilescu, Dan C. Mihăilescu, Tiberiu Soare şi Adina Nanu.
Urmareste contul de You Tube al fundaţiei.